lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mä en ikinä voita mitään!

En oikeesti. Aikuisten oikeesti. Mutta nyt on maailman tähdet ja muut taikavoimat aivan sekaisin, sillä olen saanut kolmannen arvontavoiton puolenvuoden sisään. Siis WTF?! :D Don't get me wrong, pidän tästä uudesta hyvästä onnesta, pidän oikein paljon. Mutta olen aivan ällistynyt, ihmeissäni, tohkeissani, ja yllättynyt, että miten tämä voi edes olla mahdollista!
 
 
Viime vuoden lopulla sain puhelinsoiton, että olen voittanut stailauksen I Love me-messuilla! Siis unbelavable! Kokemus oli todella hieno, ja sain tavata aivan mahtavan upeita ihmisiä. Ja tietysti monet naurut siskon kanssa, sekä pientä shoppailua. Se oli hyvä päivä.


Haha, mikä psykopaatti-ilme :D

 

Ja se vaan jatkuu... :D
 
Toinen arvontavoitto osui kohdalle kun kävin kaverin kanssa Turussa kirjamessuilla lokakuun lopulla. Olimme Suomalaisen kirjapaupan järjestämällä matkalla ja voitin heidän arvonnastaan kirjan! Loissstavaa. Kirja oli Chimamanda Ngozi Adichien kirjoittama Kotiinpalaajat. En ole kyllä saanut vielä tuota luettua, jospa sitten kesälomalla.
 
 
Ja kolmas voitto tuli facebookin kautta. MT Personal Training järjesti arvonnan ja siihen piti tietty nimi tunkea ja kuinkas ollakaan kun kaveri ilmoitti että hei sä oot taas voittanu jossain arvonnassa. JIHAAA!!! Ei oo totta!! Paketin sain jo viime viikolla kotiin, kiitokset vaan, mutta auki sain sen vasta eilen. Tai siis kuvattua sain eilen illalla.
 
Loistava voittopakettini!
 
Paketista löytyi raakasuklaan valmistuspaketti (on pitänyt ostaa tällainen muutenkin!), Puman urheilusukat, kookosöljyä ja kannykän kotelo lenkkejä varten. Kuinka hyvä fiilis näistä tulikaan :)
 
Nyt pitää vaan toivoa että mun hyvä onneni jatkuu myös tämän vuoden ja päässä mylläävät suunnitelmat saavat tulta alleen ja elämä rullaa eteenpäin toivomallani tavalla!
 
Onkos joku muu teistä tällainen tuuripossu vai syntynyt onnellisten tähtien alla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti