keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa

Niin vaan meni sekin pääsiäinen. Teki kyllä hyvää olla neljä päivää kotona, ilman aamuherätyksiä töihin. Mä nyt vaan olen tällä hetkellä niin täynnä omaa duunia ettei mitään rajaa. On tosi vaikeeta asennoitua töihin kun sitä vihaa. Tai en mä edes tiedä vihaanko...oon vaan todella todella todella kyllästynyt. Mutta yritän mä kyllä jonkun muutoksen eteen tehdä töitäkin ja suunnitelmia on tehty. Usko omaan itseen ja tekemisiin horjuu joka päivä, mutta eiköst ne asiat kesän aikana selkiä. Jotenkin. Toivottavasti.
 
Pääsiäinen siis meni chillatessa. Torstaina päästiin ajoissa töistä kotiin ja kaupassa pyörittiin noukkimassa neljän päivän sapuskat kotiin. Alkuillasta vedin circuitin Womensilla ja loppuilta menikin sohvalla leffoja katsoen (lue torkkuen, meni vähän leffat ohi...).
Perjantaina käytiin porukoiden luona syömässä ja pelailtiin siskojen kanssa lautapelejä ja nautittiin vaan perheen yhteisestä ajasta. Kerrankin. Ja pitkästä aikaa.

Äidin tekemiä sämpylöitä. The Devil-Bunnies

Disney-monopolia
 
Lauantaina nukuttiin pitkään eikä tehty mitään ihmeellistä. Tuli vähän lueskeltua ja siivoiltua, taisinpa jopa nukkua päikkärit. Päivällä avattiin grillikausi ja oikeen syötiin pihalla. Oli muuten hyvää J Iltasella poikettiin parin kaverin luona munarundilla. Eli siis vietiin suklaamunia pääsiäisen kunniaksi. Taidettiin jopa katsoa joku todella huono leffa illalla...
Huimat grilliherkut :)

Varhaisperunoita. Mä löysin sydämen ja esittelin sen avokille meidän rakkauden merkkinä. Avokki antoi rakkauden merkille uuden merkityksen...
 
Sunnuntai alkoi aamulenkillä kaverin kanssa Lähdepellon pururadalla. 6km kävelyä, hölkkää ja mäkivetoja. Habailtiin me ihan vähän myös pururadan varrella olevalla kuntopisteellä J Ihanan lämmintä ja aurinkoista. Tuli muuten nähtyä elämäni ensimmäinen ELÄVÄ käärme, noin niinku vapaana luonnossa. Ja voin sanoa että olisin voinut kyllä elää loppuelämäni ilman tuota näkyä. Hyi hitto miten mä inhoan kaikkia käärmeitä ja ötököitä ja hyönteisiä...siis mä INHOAN!
 
Mäkivetoja

Pururadan kuntosali
 
Aamulenkiltä pääsin aamiaispöydän kautta pesistreeneihin, avasimme ulkokauden ja saatiin niin niin nätti päivä ekoille ulkotreeneille. Arska paistoi ja jossa vaiheessa tuli housun lahkeet käärittyä polviin. D-vitamiinia tänne kiitos, sitä olikin jo kaivattu! Kotona valmistettiin edellispäivän jämistä pyttipannua. Varhaisperunoista J ihan toimiva setti. Illalla kävin ohjaamassa bodypumpin ja tarkoitus oli mennä saunaan, mutta kaveripariskunta pönkesi yllärikylään ja pikkusisko tuli yökylään samalla ovenavauksella. Tehtiin sitten lettuja illalla. Vinkkinä sanon että paistakaas letut kookosöljyssä, oijoi ku namia!
 
I <3 Polar

Uskomaton kulutus!!!

Nami-nami lettuja

mmmmmmmmm....

I <3 lätyt
 
Maanantaina menikin aamu nopeeta kun herättiin myöhään (ah autuutta). Pelailtiin vähän pleikkaa aamupalaa ennen ja jälkeen. En pelaa juuri koskaan kyseistä peliä, mutta silloin tällöin siitä oikein innostuu, etenkin niistä missä voi pelata kaksikin samaan aikaan. Aamupäivällä oli joogaa äitini ystävän luona, hän opiskelee joogaopettajaksi ja piti meille harjoitustunnin. Yllätyin miten paljon vaati hiljentyä ja keskittyä omaan kehoon ja hengitykseen. Jotkut liikkeet tuntui todella haastavilta, mä kun en ole sitä notkeinta sorttia. Tulipa muistutus venytellä vähän useammin. Okei, PALJON useammin. Ja välillä jopa nousi pieni kiukku että mähän väännän itseni tohon asentoon vaikka väkisin, vaikkei joogassa ole siitä kyse. Ja sitä loppurentoutusta mä rakastan aina. Ihana maata viltin alla lämpimässä pienen rehkimisen jälkeen. Loppupäivä meni kepeästi kotona puuhastellen sisustustikkaita ja lopuksi mentiin vielä kavereille grillaamaan.
 
Joogaa

Muija ite rakennushommissa

Poraaminen on kovaa hommaa...kandee keskittyy :)

Rakennus-siideri Happy Joe ja päivän mietelause.
 
 
Että kevyttä pääsiäistä. Mun piti ahtaa neljään päivään vähän enempi liikuntaa, mutta jotenkin se lipsui enemmänkin rentoutumisen puolelle. Mutta ei haittaa, mä ihan luulen että tein keholleni vaan palveluksen. Lepo ja uni ja rauhallisuus tuli tarpeeseen kun loppuviikko on taas ohjelmaa täynnä.

2 kommenttia:

  1. Lettuja ja liikuntaa oli täälläkin pääsiäisohjelmassa :-) Lähdepelto on kyllä varmasti siisti paikka lenkkeillä, joskus takavuosina käytiin suunnistuskisoissa siellä. Onneksi en silloin törmännyt käärmeisiin! Kiljuen ja nopeeta on suunnistustreeneistä joskus tultu käärmeiden takia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva paikka...tosin kouluajoilta jäänyt pieniä traumoja juurikin suunnituksen takia...ja hiihtäessä joskus eksyttiin kaverin kanssa. Vaikkei se niin suuren suuri paikka olekaan niin kyllä siinä alkoi vähän itkussa olla pitelemistä kun suksit kylmässä ja pimeessä ilman tietoa minne pitäis mennä :)

      Poista