maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sickie suckie....

Miten se onkin aina niin, että kun pääset treenaamisessa vauhtiin niin tuut kipeeksi, ja kaikki jämähtää!! Mulla oli hypersuperkiva treeniviikonloppu tiedossa uuden saliohjelman parissa, mutta eipäs siitä tullutkaan mitään. Perjantaina alkoi töissä tuntua oudolta ja tuli todella huono olo, sellainen inha oksettava fiilis. Tarkoitus oli mennä suoraan salille, mutta sen sijaan laahustin kotiin peiton alle.
 


Kuumehan siinä vielä nousi ja tiesin heti että koko viikonloppu on pilalla. Lauantaina koko kroppaa särki ja nukuin suurimman osan päivästä. Ja illalla en tietenkään saanut enää unta. Niin huono olo ettei tee mieli syödä mitään, joten olen elänyt Jaffalla ja mandariineilla. Ja suklaajäätelöllä, heh. Joo, tiedän, ei kuuluu "dieettiin", mutta kipeenä sitä on syötävä mitä menee alas.
 
 
 
Sunnuntaina oli päivällä ihan ok fiilis, mutta ilta menikin taas sohvalla maaten ja podeten huonoa oloa. Yö meni pyöriessäja osaltaan maaten kylppärin lattialla. Aamulla olin aivan rättipuhkipoikki-väsynyt ja oksetti edelleen joten soitin töihin että jään kotiin. Nyt olen maannut sohvalla ja lueskellut blogeja ja tuijottanut MTV:ltä My Super Sweet World Class -ohjelmaa. Siis hitto mitä daijuja on maailma pullollaan. ja suurin osa jenkeistä ;). Siis ohjelmassa eri-ikäiset nulikat järkkää omia synttäribileitään ja OMG miten jotkut voi ola pikkusieluisia ja itsekkäitä!!! Mutta silti niin viihdyttävää. Tää on vähän kuin katsois jotakin onnettomuutta, et halua katsoa mutta et voi kääntyä poiskaan.
 
Huomenna aion töihin vaikka mikä olisi, en jaksa istua yksin kotona. Ja suuremmalta osin haluan taas SALILLE!! uusi ohjelma olis voimassa nyt vielä kolme viikkoa ja se on nelijakoinen. Olen tehnyt vasta yhden päivän treenin :( Ihan möö! Ja syömisetkin menee ihan persiilleen kun ei ole normia arkea. Tosin en kyllä ole mitään syönyt kun ei maistu...mutta anyway. Kyllähän sitä kroppa polttoainetta kaipaa.
 
Aaaaaivan!! Ihanat ruikkusääret ;)
 
Avokki on sitä mieltä että olen polttanut itseni loppuun ja tämä on kroppani tapa ilmoittaa että pitäisi rauhoittaa tahtia. Mutta enpä tiedä...mullahan jäi puolet treeneistä tekemättä!!
 
No, ainakin on nyt levätty. Kunhan tää paha olo loppuis...

Joo ei kauheesti jaksa siivoo... :D
 
Niin, ja tiedättekö mikä ei ainakaan auta oksettavaan oloon?! Kun poljet aamusta pyörällä työterveyshoitajalle vesisateessa, ja venailet odotushuoneessa 20 minuuttia kun joku istuu kahvilla juoruamassa, VAIKKA on vastaanottoaika menossa! Siinä vaiheessa kun aloin maata niillä tuoleilla niin se respa lähti hakemaan sitä hoitajaa sieltä kahvihuoneesta. Kuulin vaan kun se sanoi että "se on ollut tuolla odottamassa jo todella kauan!" haha :) Niinpä.

3 kommenttia:

  1. Paranemisia! Mutta parempi kunnolla kipeenä kerralla, kuin säännöllinen semikipee olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Mutta toi on niin totta, ennemmin kärsin tän pois nyt ja kunnolla kuin olen liikuntakiellossa monta viikkoa...mutta on se vaan niin vaikeeta ottaa lunkisti kun sitten kun möllötät sohvalla niin stressaat vaan niitä väliin jääneitä treenikertoja :/

      Poista
    2. Totta sekin. Alkaa ahdistaa ihan sikana, jos ei pääse sohvalta liikkeelle.

      Poista