maanantai 20. tammikuuta 2014

Olipa kerran...

Vanha blogi jäi junnaamaan paikalleen niinkuin vanha vuosikin. Päätin sitten aloittaa puhtaalta pöydältä uudella blogilla ja uudella asenteella. Ajattelin ensin vähän retusoida vanhaa blogia, mutta sitten aattelin että en halua retusoida asennetta, vaan haluan ihan uuden, paremman ja toimivan. So thats why the Uusi Blogi.
Blogin piti alkaa samalla kuin uusi aktiviinen elämäkin, mutta heti tuli pientä takapakkia kun olen sairastanut niinkin romanttista tautia kuin ”krooninen nielutulehdus”. Siis ensinnäkin YÄK! Ja toisekseen, mikä hemmetti se edes on?! En siis uudenvuoden juhlimisilta ja lähikaveri-risteilyltä saanut toivuttua fyysisesti enkä henkisesti kun jo tauti iski päälle ja kaatoi mut sängynpohjalle. Sieltä mä olen saanut seurattua vain television huonoa tarjontaa ja sälekaihtimien välistä pilkistävää valoa. Tympeyttä lisää se, että kun joulukuun alussa omasin aivan loistavan treenimotivaation, niin sain ennen joulua jo kärsiä tästä nielutulehduksesta, ja olen siis viimeisen kuukauden aikana lössähtänyt pahemman kerran. Jouluna maistui treenin sijaan suklaa ja kinkku, ja valitettavasti sama kaava on toistanut itseään tammikuun alun. Oikealla kädellä suklaata ja vasemmalla pastaa, ja jäätelöä ihan joka väliin mihin mahtuu. Vaan ei enää. Tänään maanantaina alkoi uusi elämä. Once again. Ei vaan. Tällä kertaa aikuisten oikeesti.

Kuva Instagramista @bettyfin
 
 Tänään alkoi siis Fitfarmin In Shape. Seuraavat 10 viikkoa treenaan salilla ohjeen mukaan, vedän omat ohjaukset siihen päälle ja syön tiukan ruokavalion ohjaamana itseni elämäni kuntoon. Kesällä täytän maagiset jotainjotain (jeps, ikäkriisi!) ja tiedossa on jo millasen kakun haluan bileisiin. Ensin pitäisi vaan saada itseni siihen kuntoon että kakku olisi hyväksyttävä, ettei se pääsisi irvailemaan J

Tuleva synttärikakku :)
 
Toivotaan että tämä vuosi oikeasti toisi tullessaan sen tyytyväisyyden omaan itseen ja että ne paremmat elämäntavat jäisi, eikä vain kävisi pikavisiitillä (ulko-oven kautta sisään ja olkkarin ikkunasta ulos...). Nyt kun olen aloittanut ryhmäliikunnanohjaukset niin todella toivon, että sohvaperunaelämä on taaksejäänyttä aikaa ja tilalle tulisi aktiivinen ja oikeasti ihana arki. Siis ei pelkkää suorittamista, vaan nauttisi enemmän niistä pienistä asioista ja edistymisaskeleista. Helppoahan tästä ei tule ja varmasti saan monet itkupotku-raivarit, mutta jos tämä blogi auttaisi sen tsempin saamisessa, mitä välillä on itsestä niin hiton vaikea kaivaa esille.
Kuva Instagramista @bettyfin
 
Avokki aloitti myös kuntokuurin, Miesten Athletic Challenge, myöskin Fitfarmin. Joten me täällä kotona tsempataan toinen toisiamme ja toivottavasti saadaan hyvät tulokset aikaan. Tosin avokilla on vähän paremmat lähtökohdat kuin mulla, vaikka inttääkin vastaan kun kehun sen lihaksia :D
Kuva Instagramista @bettyfin
 
Haha, katsotaan jos mä saan pupusen suostumaan tollasiin yhteistreeneihin ;)
 
 
Tällasta siis täällä. Treeniä, ravintoa, totaalista meltdownia, treeniä ja mahtuu mukaan varmaan muutamia projekteja joilla ei ole mitään tekemistä fitneksen kanssa, mutta niinhän sen pitää ollakin. Ei pelkällä fitneshöpinällä jaksa. Tai no, ehkä jos siinä olis vähän jätskiä mukana ;)
 

4 kommenttia:

  1. Mukavaa, että kirjoitat taas. Jään innolla seuraamaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee :) Mä oon niin monta postausta sinne vanhaan blogiin aloittanut mut ei ole saanut mitään aikaiseksi. Jospa tää potkasis asiat käyntiin kun oli niin sekametelisoppaa aiemmin. Mutta ihanaa jos jotakuta kiinnostaa mun höpinät :)

      Poista
  2. Hei

    Sait mut jo koukkuun näillä kirjoituksilla:-). Vanhaa blogiasi en tiedä. Samoilla ajatuksilla kesää kohti. Siis 40v tulee mittariin ja elämäni kunnossa ajattelin olla. Blogini uusi ja odotan että jostain ilmestyis piuha joka siirtäis kuvat koneelle puhelimesta niin olis helpompaa bloggailla kuvien kera,eikä pelkkää tekstiä. Hyvää Juttailua:-).


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Kiva jos oon saanut sut koukkuun, lämmittäähän se aina mieltä että jotain kiinnostaa omat löpinät. Vanha blogi on www.bettybom.blogspot.fi jos kiinnostaa käydä kurkkailemassa mitä ennen oli.

      Poista