sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kunnonmessut

Sunnuntai-iltaa vaan kaikille :)
 
Tänään oli aikainen herätys. Kaverin kanssa porhallettiin aamulla Raumalla järjestettyihin Kunnonmessuihin. Ovet aukesivat klo 9.00 ja 200 ensimmäistä tuli saamaan tuotekassin. Tästähän me innostuttiin ja päätettiin että me HALUTAAN toi kassi. Noh, ajateltiin että mennään vähän aikasemmin pelipaikalle että varmana saadaan ne tuotteet. Ihan sama mitä olisi, kunhan saatais. Aateltiin että puoli ysi riittäis...mutta sitten kaveri sai paniikkikohtauksen et ei riitä kuiteskaan ja sovittiin sitten 8.15.
 
Hyvissä ajoin oltiin paikalla ja oltiin vähän ihmeissämme että missä se jono on. Hienosti kävi niin, että oltiin ensimmäiset paikalla :D Eikä siinä mitään (vähän vaan noloa, siis jos joku vaan tietää kuinka pieni paikka Rauma on) mutta niitä tuotekasseja oli vielä jäljellä kymmeneltäkin!!! Hyvä me ja meidän paniikki. Oli kyllä viiden tunnin yöunien arvoista että varmana saatiin Tena Lady -näyteside ja Becelin juoksevaa paistorasvaa :D LOL!!! Että terkkuja vaan jumppakaverille.
 
Mutta anyway, oli se ihan kiva tilaisuus. Näytekojuja oli paljon, oli edustusta kaupungilta, paikallisilta kuntosaleilta, personal trainereita, Aloe Vera -edustajia, hierojaa, lymfahoitoja, magneettikoruja, Mary Kay -kauneudenhoitotuotteita, Liiku Ry:n järjestämää In Body-kehonkoostumusmittausta, puristusvoiman ja keskivartalon lihasten testausta, cambridge dieettiä, ja kauneudenhoitoalan edustajia ja ja....paljon kaikkea. Siis näin niinkun Rauman mittakaavassa.
 
Tunteja järjestettiin yhteensä 12, kolmeen eri aikaan ja aina kolme jumppaa samaan aikaan ja sai itse valita mihin tahtoo osallistua. Ensin mentiin Arto Tarvaisen cross training tunnille ja ekan kahden minuutin jälkeen hiki virtasi. Kovaa settiä kun hypittiin laatikon päälle, heilutettiin köysiä, hypittiin burpeita, heiluteltiin kahvakuulaa ja jumppapalloja, tietty spurtteja unohttamatta. Arton tunteja suosittelen kyllä kaikille, mukava mies ja aina on hyvät treenit!! Hän todella osaa tehdä tiukan cross training setin.
 
Toisena kokeiltiin Rumbitaa...tanssillinen tunti. Oli ihan kivaa kunnes alettiin vaan pyöritellä ranteitä ja hyppiä yhdellä jalalla. Sit nostettiin kytkintä ja jatkettiin kiertelyä kojuilla. Kolmantena mentiin testaamaan Burleskia. Ja en voi sanoa muuta kuin että APUA ja en mene enää toista kertaa. Ei oo mun juttu ei. Tai noh, ei voi sanoa että ees kokeilin, tuijotin suu auki kun ne muijat keimaili korsetit ja puuhkat päällä korkokengissä keskellä urheiluhallin nurmikkokenttää...eih. Ei pystynyt kyllä jäämään...ja olis pitänyt muutenkin jättää lyhkäseen kokeilut kun alkoi pesistreenit toisaalla, joten päätettiin pakata kamat ja lähteä.
 
Kaikenkaikkiaan ihan kiva päivä, vaikka mentiin sillä asenteella että treenataan täysillä kolme tuntia. Se nyt ei ihan tapahtunut, mutta tulipahan kokeiltua jotakin uutta. Ja kerättyä paljon infoa ja osallistuttua arvontoihin.
 
Viikkon on muuten ollut täynnä ohjelmaa, lepoa ei juurikaan ole saanut, että sinällään tämä sunnuntain löhöilta tuli ihan tarpeeseen, sai vähän ladattua akkua päikkäreiden avulla. Omien ohjausten lisäksi olin ekaa kertaa salilla vähään aikaan tekemässä fitfarmin treeniä. Se oli...outo. Tai ehkä se johtui siitä että nyt vaihtui sali. Piti mennä kolme kertaa mutta en kertakaikkiaan kerennyt ja ei napannut enää iltakasilta lähteä kun pesistreeneistä ja harkkapelistä pääsi kotiin. Ja eilen oli sukujuhlat niin tää viikko ei treenien suhteen mennyt ihan nappiin. Mutta onpahan varaa parantaa.
 
Eipä tässä muuta ihmeellistä, kunhan pääsi vähän höpöttämään kuulumisia ja yritää pitää tätä blogia aktiivisena. Ensi viikolla enempi asiaa In Body-mittauksesta ja lisäravinteista nyt ainakin. Katsotaan mitä muuta mä keksin.
 
Nyt vaan hyvät yöt ja aloitetaan uusi viikko hymyssä suin, eiks jeh? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti